• 15.4.2024

  Hymy leveäksi lähes huomaamattomilla oikomiskalvoilla

  Vaivaako vino hammas tai kenties iso hammasväli? Tiesitkö, että läpinäkyvät ja lähes huomaamattomat oikomiskalvot ovat suosittu tapa korjata hampaiden asentovirheitä ja parantaa hymyn ulkonäköä?

  HeySmile®-oikomiskalvot ovat esteettinen ja moderni oikomishoidon menetelmä huomaamattomaan päivittäiseen käyttöön. Läpinäkyvät ja juuri sinulle valmistetut oikomiskalvot ohjaavat hampaitasi hallitusti kohti tavoiteltua lopputulosta. Näin voit sovittaa oikomishoidon jokapäiväiseen arkeesi helposti ja huolettomasti ilman näkyviä rautoja.

  Jokainen kalvo-oikomishoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti. Konsultaatiokäynnillä ammattitaitoinen oikomishoidon erikoishammaslääkärimme Riikka Puustinen tekee hoidon tarpeen arvioinnin omasta hampaistostasi ja suunterveyden tilanteestasi lähtien.

  Konsultaatiokäynnillä kartoitetaan ensin hoidon tarve sekä HeySmile-kalvo-oikomisen soveltuminen tapaukseesi. Hoidon suunnittelua varten hampaistostasi otetaan valokuvat sekä 3D-malli intraoraaliskannauksella. Tarvittaessa hampaistasi voidaan ottaa myös röntgenkuva.

  Jokaista oikomiskalvoa käytetään noin 1–2 viikkoa, ja kalvoja pidetään suussa noin 22 tuntia vuorokaudessa. Näin hampaat siirtyvät suunnitelmallisesti ja vaiheittain kohti toivottua hoitotulosta. Kalvot on helppo ottaa pois esim. ruokailun ajaksi, ja myös kalvojen puhdistus tapahtuu vaivattomasti pelkällä juoksevalla vedellä ja hammasharjalla. Hoidon kesto vaihtelee, ja se tarkentuu hoitosuunnitelman yhteydessä.

  Voisiko kalvo-oikominen soveltua sinulle? Kysy lisää tai varaa konsultaatioaika Riikalle soittamalla Hammasnorppaan puh. 05 437 7000